SUPERVISIE

 

Onze manier van begeleiden slaat een brug tussen cognitie en beleving;  tussen hoofd en hart. We combineren bekende cognitieve therapieën zoals RET met de nieuwste inzichten vanuit de Acceptance & Commitment Therapie (ACT), Compassion Focussed Therapy (CFT), Mindfulness en Dialectical Behaviour Therapy (DBT), Jungiaanse dieptepsychologie en Mindfulness. Deze benadering werkt voor mensen met kleine en grote eetproblemen, zoals jojoën, emotie-eten, eetbuien, of boulimia.

Als Jungiaans psychologe en diëtiste bied ik jou een ervaringsgerichte begeleiding en supervisie. Tijdens de supervisie wordt je uitgenodigd de regie te pakken en een persoonlijke groei tot stand te brengen. Door de  aangereikte technieken en modellen te ervaren en deze aan de hand van praktijkgerichte casuïstiek te bespreken, ontdek je je sterke-en je ontwikkelpunten. Je groeit hierdoor als professional en kunt daardoor je klanten effectiever begeleiden. Als je iets zelf beleeft dan wordt het volgens de Jungiaanse psychologie verankerd in je systeem. Je gaat een proces door van onbewust onbekwaam naar bewuste bekwaamheid.

 

De opleidingen ‘Uit de ban ven emotie-eten’ en ‘Mindful eten’ worden sinds 2023 niet meer gegeven. Ben je geïnteresseerd in de methode stuur dan een bericht via de contact pagina. Naast een individueel supervisietraject is het mogelijk ‘in-compagnie’ training op maat te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

 

HET AANBOD

 

Individuele begeleiding

Wéten waarom je eet is de ingang tot jouw werkelijke essentie

Persoonlijke supervisie

Groeien als professional

Spreker

Delen van ervaring en kennis

 

In company

Training & opleiding op maat vanaf 8 personen

DIT IS HUN ERVARING:

 

 

Een zeer praktijkgericht opleiding, waarmee je direct aan de slag kunt! 


~ Janet

    Lifestyle coach 

 

 

Deze cursus is heel waardevol en gaat niet alleen over emotie-eten, maar over het hele leven en de manier waarop ermee omgegaan wordt


~ Anita

    Gewichtsconsulent

 

 

Aanvullende cursus op het snijvlak van diëtetiek en psychologie!


~ Sieta

    Diëtist en psycholoog

 

 

De combinatie van theorie, praktijk en het zelf ervaren door middel van oefeningen geeft ongekend veel handreikingen om emotioneel eetgedrag bespreekbaar te maken. Doen deze cursus!


~ Lydia

    Diëtist 

 

 

Verhelderende workshop met veel handvatten voor de dagelijkse praktijk


~ Lilian

   Mindfulness trainer