Ervaringsgerichte & intensieve begeleiding

 

Onze manier van begeleiden slaat een brug tussen cognitie en beleving;  tussen hoofd en hart. We combineren bekende cognitieve therapieën zoals RET met de nieuwste inzichten vanuit de Acceptance & Commitment Therapie (ACT), Compassion Focussed Therapy (CFT), Mindfulness en Dialectical Behaviour Therapy (DBT), Jungiaanse dieptepsychologie en Mindfulness. Deze benadering werkt voor mensen met kleine en grote eetproblemen, zoals jojoën, emotie-eten, eetbuien, of boulimia.

Tijdens de begeleiding word je uitgenodigd de regie te pakken en een persoonlijke groei tot stand te brengen. De basis vormt de bewustzijnstraining ‘Uit de ban van emotie-eten’, waarbij de oefeningen persoonlijk worden afgestemd. Door intense ervaringen en belevenissen, krijg je een dieper besef van jezelf. Deze ontmoeting met je diepste essentie is helend en zorgt voor transformatie op alle niveaus. Kennis uit een boek blijft abstract, maar kennis via de ervaring gaat in je cellen zorgen en vormen de intrinsieke basis voor je gedrag. Dát is wat beklijft! 

 

 

HET AANBOD

Hervind je eetbalans

Wéten waarom je eet is de ingang tot jouw werkelijke essentie

Intensieve reis op Sardinië

Leer intuïtief eten en ontdek waardoor jij overeet of ondereet

Persoonlijke begeleiding

 

Individueel en op maat coachtraject

In company

Training & opleiding op maat vanaf 8 personen

DIT IS HUN ERVARING:

 

Een zeer praktijkgericht opleiding, waarmee je direct aan de slag kunt! 


~ Janet

    Lifestyle coach 

 

 

Deze cursus is heel waardevol en gaat niet alleen over emotie-eten, maar over het hele leven en de manier waarop ermee omgegaan wordt


~ Anita

    Gewichtsconsulent

 

 

Aanvullende cursus op het snijvlak van diëtetiek en psychologie!


~ Sieta

    Diëtist en psycholoog

 

 

De combinatie van theorie, praktijk en het zelf ervaren door middel van oefeningen geeft ongekend veel handreikingen om emotioneel eetgedrag bespreekbaar te maken. Doen deze cursus!


~ Lydia

    Diëtist 

 

 

Verhelderende workshop met veel handvatten voor de dagelijkse praktijk


~ Lilian

   Mindfulness trainer