Hervind je eetbalans

 

 

Ervaringsweek op Sardinië

Een smaakvol genietende ervaringsweek in Sardinië 

In het prachtige natuurschoon van dit eiland – rijk aan oude energie en hoog-niveau ingrediënten, in een rijke diversiteit aan lokale seizoensgebonden gerechten – gaan we op een unieke reis. Op aangename en nuttige etappes krijg je grip op:
– welk type eter ben je, welke valkuil(en), weerstand en emoties heb je?
– Hoe kun je beter in contact komen met je gevoelens en daardoor minder jezelf met onnodige voeding ‘vullen’?
– Hoe kun je makkelijker lief zijn voor je lijf, zodat je lijf ook langer lief gaat zijn voor jou?
Belangrijk, want te veel eten in korte tijd – en dan niet eens altijd zulke verstandige dingen – dat is nogal een aanslag op het lichaam. Daar verstandig mee omgaan is voor veel mensen een probleem.

 

Nu gaan we deze reis niet zomaar op Blue Zone-eiland Sardinië doen: een van de geheimen om lang vitaal en jong te blijven is hier een wijze voedingskeuze. Je gaat mee op een reis waar de relatie met voeding de spiegel is voor de relatie met jezelf. ‘Een reis die je van je hoofd via je hart naar je ziel brengt.’ ‘Een ontdekkingsreis die je helpt uit de herhaling van oude lessen en patronen te stappen.’

De groep is compact, de kennis en sfeer zijn goed, de oefeningen zijn gericht en oh ja: het eten is voortreffelijk! Vanuit twee beproefde, smaakvolle, locaties – een agriturismo in het groen en een monumentaal dorpje met de juiste sociale sfeer – doen we locaties aan die Sardinië bijzonder maken én die een boodschap hebben rondom de kennis die we opdoen. Zo ben je door de dag heen ‘aan het werk’, maar dus niet in een werkomgeving: lieflijk indrukwekkend! Je ziet ook prehistorische Brontempels, Reuzengraven, Lichttorens, Feeënhuizen, watervallen, fijne mensen, je wordt begeleid door ervaren gidsen met een goede neus voor wat nu bij het programma past.

Wanneer?  

2023

Meer informatie:

Via onderstaande link lees je meer details over de reis.
Je kunt ook bellen met Ingrid Eijssink 
+31 6 535 892 14

EDITIE 2: ontdek waardoor jij overeet of ondereet en hervind je eet-balans, op smaakvol Sardinië

 

Inschrijving
NEEM DEEL AAN DE OPLEIDING