‘UIT DE BAN VAN EMOTIE ETEN’

BEWUSTZIJNSTRAINING

De complete aanpak

Op basis van het boek ‘Uit de ban van emotie-eten’  leer je om van binnenuit een evenwichtige relatie met eten te ontwikkelen. We gaan aan de slag met vragen als:
* Hoe saboteer je jezelf?
* Waar honger je eigenlijk écht naar?
* Welke ingesleten gewoontes en innerlijke overtuigingen vormen de basis voor jouw gedrag?

In de begeleiding krijg je diverse oefeningen aangereikt om inzicht te krijgen in de diepere drijfveren van je eetgedrag. De oefeningen uit de psychologie, mindfulness en zelfcompassie maken contact met je innerlijke kompas en kun je vanuit de verbinding daarmee jezelf ten diepste helen. In de persoonlijke consulten bespreek je waar je tegenaan loopt en begeleidt de coach je naar nieuwe vaardigheden. Het boek vormt de basis en verschaft je ondersteuning tussen de afspraken door.

Meer informatie:
Voor nadere informatie kun je bellen naar: +316 535 892 14 (Ingrid Eijssink).  Zij verschaft je graag de gewenste informatie. Op de pagina ‘vind je coach’ kun je jouw coach vinden opgeleid in deze methodiek.

 

De opleidingen ‘Uit de ban ven emotie-eten’ en ‘Mindful eten’ worden sinds 2023 niet meer gegeven. Ben je geïnteresseerd in de methode stuur dan een bericht via de contact pagina. Naast een individueel supervisietraject is het mogelijk ‘in-compagnie’ training op maat te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

 

 

Informatie
Bericht via contactpagina