Disclamer
Emotie-eten.nl

Dit is de disclaimer van emotie-eten.nl. Deze Disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 6 april 2020.

Inleiding
Emotie-eten.nl geeft u hierbij toegang tot haar website www.emotie-eten.nl.
Emotie-eten.nl publiceert op deze website informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Informatie
De gegevens op de website van emotie-eten.nl zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over emotie-eten.nl. De inhoud van de website van emotie-eten.nl wordt zoveel mogelijk geactualiseerd en/of aangevuld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

Hyperlinks
Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaart emotie-eten.nl geen enkele aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid
Emotie-eten.nl is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op haar website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Auteursrecht
Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website liggen bij emotie-eten.nl. Gebruik van deze informatie en van het beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van emotie-eten.nl

Privacy
Het invullen van persoonlijke informatie op de website van emotie-eten.nl en het gebruik maken van de online formulieren, betekent dat u akkoord gaat met de privacyverklaring, waarin vermeld staat welke gegevens worden bewaard en waarom.